Burak Yilmaz Mesut Özil : Mesut Ozil Den Burak Yilmaz A Cevap Geldi Sporun Dibi - Tv100 canlı yayını, son dakika haberleri ve gündem oluşturan programları ile her an elinizin altında.

Burak Yilmaz Mesut Özil : Mesut Ozil Den Burak Yilmaz A Cevap Geldi Sporun Dibi - Tv100 canlı yayını, son dakika haberleri ve gündem oluşturan programları ile her an elinizin altında.. Kariyerini fransa ligue 1 takımlarıdan lille'de sürdüren burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli. Son günlerin en çok tartışılan isimlerinden fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil, milli takım tercihi nedeniyle eleştiriliyor. Burak yılmaz, mesut özil'e resmen ve alenen. Ülkemizi fransa'nın lille takımında temsil eden burak yılmaz flaş açıklamalarda bulundu. Yıllar önce almanya milli takımı'nı seçtiği için türkiye'den çok fazla tepki alan mesut özil ile ilgili burak yılmaz'ın verdiği bu göndermeli cevap sosyal medyada da çok konuşuldu.

Mesut özil'in fenerbahçe'ye transferini de değerlendiren burak'ın sözleri. Ülkemizi fransa'nın lille takımında temsil eden burak yılmaz flaş açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayan mesut özil, ülke gündemindeki isim oldu. Mesut özil imza töreninde burak yılmaz'ın kendisi hakkındaki sözlerine yanıt verdi. Burak yılmaz, ''mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim.'' şeklinde yorumda bulundu.

Burak Yilmaz A Mesut Ozil Tepkisi Bunun Adi Kiskancliktir Terbiyesizliktir Youtube
Burak Yilmaz A Mesut Ozil Tepkisi Bunun Adi Kiskancliktir Terbiyesizliktir Youtube from i.ytimg.com
Fenerbahçe'nin yıldız transferi mesut özil'in imza töreni, büyük bir organizasyonla gerçekleştirildi. Siz de onedio'da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Mesut özil'e başarılar dilerim ama. Mesut özil imza töreninde burak yılmaz'ın kendisi hakkındaki sözlerine yanıt verdi. Kez giydiği burada gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren golcü oyuncudan flaş mesut özil sözleri geldi. Burak yılmaz, mesut özil'e resmen ve alenen. Burak yılmaz, ''mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim.'' şeklinde yorumda bulundu. Burak yılmaz kardeşimize gelecek olursak, ona da başarılar diliyorum.

Siz de onedio'da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz.

Burak yılmaz'a laf demem ama bizim çocukların başka ülke milli takımlarında oynayıp bizim bayrağımızla koşması önemli. Sanki cephe savaşında savaştılar aq. Kariyerini ligue 1 takımlarından lille'de sürdüren burak yılmaz türk asıllı alman futbolcu mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkındaki görüşü de sorulan burak, bu soruya ise ilginç bir yanıt verdi. Burak yılmaz, ''mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim.'' demişti. A spor yorumcusu murat özbostan, burak yılmaz'ın fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil için söylediği sözler hakkında konuştu. Tecrübeli futbolcunun mesut özil sorusuna verdiği yanıt da gündeme oturdu. Ne demek istiyor burak yılmaz? Haberin yeni yüz'ü tv100'ün resmi youtube kanalı. Yıllar önce almanya milli takımı'nı seçtiği için türkiye'den çok fazla tepki alan mesut özil ile ilgili burak yılmaz'ın verdiği bu göndermeli cevap sosyal medyada da çok konuşuldu. Türkiye'de 4 büyüklerin formasını giyen burak yılmaz son olarak 2. Son günlerin en çok tartışılan isimlerinden fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil, milli takım tercihi nedeniyle eleştiriliyor. Murat özbostan, bu sözler gereksiz, saçma sapan birşey. Daha da açıkça ifade edecek olursak.

Fransa ligi'nde lille formasıyla dikkat çeken bir performans gösteren burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye imza atmak üzere olan mesut özil ile ilgili açıklamaları polemiklere sebep oldu. Burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine a milli takım forması altında savaşmış arkadaşlarımla ilgili soru varsa onları cevaplamak isterim. dedi. Burak yılmaz, mesut özil'e resmen ve alenen. Ne demek istiyor burak yılmaz? Burak yılmaz, ''mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim.'' demişti.

Burak Yilmaz In Mesut Ozil Sozleri Olay Oldu Fenerbahce Taraftarini Kizdiran Ifadeler F5haber
Burak Yilmaz In Mesut Ozil Sozleri Olay Oldu Fenerbahce Taraftarini Kizdiran Ifadeler F5haber from i.f5haber.com
Mesut özil, beni fenerbahçeli yapan kendimim. Tecrübeli futbolcunun mesut özil sorusuna verdiği yanıt da gündeme oturdu. Yıllar önce almanya milli takımı'nı seçtiği için türkiye'den çok fazla tepki alan mesut özil ile ilgili burak yılmaz'ın verdiği bu göndermeli cevap sosyal medyada da çok konuşuldu. Milli futbolcu burak yılmaz, kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Mesut özil'e başarılar dilerim ama. A spor yorumcusu murat özbostan, burak yılmaz'ın fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil için söylediği sözler hakkında konuştu. Burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine a milli takım forması altında savaşmış arkadaşlarımla ilgili soru varsa onları cevaplamak isterim. dedi. .emin adımlarla ilerleyen lille forması giyen milli futbolcu burak yılmaz, fenerbahçe'nin yeni starı mesut özil'e ağır gönderme.

Murat özbostan, bu sözler gereksiz, saçma sapan birşey.

Tv100 canlı yayını, son dakika haberleri ve gündem oluşturan programları ile her an elinizin altında. Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayan mesut özil, ülke gündemindeki isim oldu. Siz de onedio'da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Sanki cephe savaşında savaştılar aq. Fenerbahçe'nin yıldız transferi mesut özil'in imza töreni, büyük bir organizasyonla gerçekleştirildi. Türkiye'de 4 büyüklerin formasını giyen burak yılmaz son olarak 2. Ne demek istiyor burak yılmaz? .emin adımlarla ilerleyen lille forması giyen milli futbolcu burak yılmaz, fenerbahçe'nin yeni starı mesut özil'e ağır gönderme. Mesut özil imza töreninde burak yılmaz'ın kendisi hakkındaki sözlerine yanıt verdi. Fransa ligi'nde lille formasıyla dikkat çeken bir performans gösteren burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye imza atmak üzere olan mesut özil ile ilgili açıklamaları polemiklere sebep oldu. Burak yılmaz'a laf demem ama bizim çocukların başka ülke milli takımlarında oynayıp bizim bayrağımızla koşması önemli. Mesut özil'in transferinden duyduğu memnuniyeti dile getiren emre belözoğlu, mesut özil resmen bizimle beraber. Burak yılmaz, mesut özil'e ne dedi?

Burak yılmaz, mesut özil'e resmen ve alenen. Haberin yeni yüz'ü tv100'ün resmi youtube kanalı. Fransa ligi'nde lille formasıyla dikkat çeken bir performans gösteren burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye imza atmak üzere olan mesut özil ile ilgili açıklamaları polemiklere sebep oldu. Kariyerini ligue 1 ekiplerinden lille'de sürdüren burak yılmaz'ın verdiği mesut özil yanıtı gündeme oturdu. İlk sorunun dışında burak yılmaz konusuna da değinen mesut özil, burak'a yılmaz'a gelirsem kendisine başarılar diliyorum.

Bu Sozler Cok Tartisilir Burak Yilmaz Dan Olay Mesut Ozil Sozleri
Bu Sozler Cok Tartisilir Burak Yilmaz Dan Olay Mesut Ozil Sozleri from img3.aksam.com.tr
Burak yılmaz, mesut özil'e resmen ve alenen. Burak yılmaz, mesut özil'e ne dedi? Siz de onedio'da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Yılmaz'ın özil hakkındaki sözleri ise gündeme bomba gibi düştü. Sanki cephe savaşında savaştılar aq. Yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkında gelen. Ülkemizi fransa'nın lille takımında temsil eden burak yılmaz flaş açıklamalarda bulundu. Burak yılmaz'ın mesut özil'e yaptığı 'a milli takım' göndermesi ve i̇lginç çıkışı tepkilerin odağında.

Mesut özil d.türkistanlı soydaşlarına sahip çıktığı için avrupa'da istenmez adam ilan edildi, yüreğin yetiyorsa aynı delikanlılığı sen göster de görelim burak yılmaz.

İşte burak yılmaz'a olan tepkiler. Burak yılmaz, sen mesut özil'in ancak yancısı olur, getir götürünü yaparsın. Fransa ligi'nde lille formasıyla dikkat çeken bir performans gösteren burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye imza atmak üzere olan mesut özil ile ilgili açıklamaları polemiklere sebep oldu. Milli futbolcu burak yılmaz, kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Türkiye'de 4 büyüklerin formasını giyen burak yılmaz son olarak 2. Mesut özil'e başarılar dilerim ama. Daha da açıkça ifade edecek olursak. Fransa ligue 1'de fırtına gibi esen milli futbolcumuz burak yılmaz hemen hemen her konuda açıklamalarda bulundu. Ne demek istiyor burak yılmaz? Sanki cephe savaşında savaştılar aq. Tv100 canlı yayını, son dakika haberleri ve gündem oluşturan programları ile her an elinizin altında. Haberin yeni yüz'ü tv100'ün resmi youtube kanalı. Burak yılmaz, mesut özil'e resmen ve alenen.

Fenerbahçe'nin yıldız transferi mesut özil'in imza töreni, büyük bir organizasyonla gerçekleştirildi burak yilmaz. Daha da açıkça ifade edecek olursak.

Posting Komentar

0 Komentar